Zondag 14 januari 2018 was er een schitterende doopdienst in de Buurtkerk met ds. Simon Dingemanse en Matthijs van der Meulen op gitaar, zang door Lisanne Barnhoorn en natuurlijk de doop van Fedde Jan Karl. De hele dienst is terug te kijken via:https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11071

Proef

In de week van 20 januari wordt de enveloppe van de actie kerkbalans 2018 weer bezorgd.

In de enveloppe is meer informatie te vinden over de activiteiten die de kerk mede door uw bijdrage kan organiseren.

Via het logo is meer informatie te vinden op deze site.

In het kader van de filmavonden over (geestelijk) leiderschap organiseren Ad van Houwelingen en Simon Dingemanse een excursie naar de expositie over Gandhi, Martin Luther King en Nelson Mandela in de Nieuwe Kerk te Amsterdam. Deze excursie is gepland op woensdagmiddag 31 januari a.s.. Vertrek per trein vanaf Voorhout (autodienst Noordwijk-Voorhout kan wellicht geregeld worden) rond 13.00 uur. De kosten omvatten de treinreis en 16 euro entree voor de expositie (maar met museumjaarkaart gratis!) en samen evt. wat drinken. Aanmelding bij Ad van Houwelingen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Simon Dingemanse (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; t. 3645206)

Ben jij iemand die zich uit het veld laat slaan als het in je gezin of op de werkvloer niet gaat zoals je hoopt of had gedacht? Of kom je snel weer op de been en ga je fluitend verder? Ieder mens krijgt te maken met uitdagingen, tegenslagen of ingrijpende veranderingen die een stevig beroep kunnen doen op je veerkracht. Hoe kun je voorkomen dat op zeker moment de rek eruit gaat? Een van de sleutels is goed omgaan met je zelf. Dat lijkt eenvoudig, maar het is een kunst.

Frank Jonker, personal coach en mentor bij MGI coaching zal ons deze avond uitleg geven over een aantal basisprincipes in de mindfullness (beoefenen van aandacht) en hoe mensen in zijn coachingspraktijk hiermee weer op de been zijn gekomen. Aan de hand van een aantal individuele oefeningen en interactieve werkvormen zullen we zelf ontdekken hoe we onze innerlijke spankracht kunnen vergroten door goed om te gaan met onszelf. Deelnemers ervaren dat kleine veranderingen een wereld van verschil kunnen maken.

Datum en tijd: Op 18 januari 2018, 20.00 uur in De Vinkenhof

Sinds enige tijd is de Protestantse wijkgemeente Noordwijk ook aktief op Facebook. Via een eigen facebook-pagina kunt u berichten van de kerk volgen.

U vindt de pagina via de volgende link: https://www.facebook.com/ProtestantseKerkNoordwijk/

Wij stellen het zeer op prijs als u deze pagina zowel gaat 'liken' als gaat 'volgen'. Indien u geinteressseerd bent graag beide opties aanklikken!

Vervolgens krijgt u alle nieuwe berichten in uw eigen tijdlijn te zien!

Via de link rechts op de website onder de kolom met Laatste nieuws kunt u altijd de Facebook-pagina van de kerk raadplegen!