Zondagmiddag a.s. verzorgt concertpianiste Borislava Petrova een concert in de Buurtkerk aan de Hoofdstraat 10 te Noordwijk. Borislava Petrova is geboren in Bulgarije en heeft haar pianostudio gevolgd en voltooid aan het conservatorium in Sofia. Sinds september 2016 woont zij met haar Nederlandse man in Nederland. De concert pianiste zal een uur lang de mooiste lente melodieën laten klinken in de Buurtkerk. Het piano concert begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk. Na afloop zal er aan de deur worden gecollecteerd.

ENGELS MEISJESKOOR CANTAMUS KOMT NAAR NOORDWIJK

Op zondag 6 mei zal het meisjes koor “Cantamus” (12-15 jarigen) van de St Paul’s Girls’ School uit Londen, een optreden verzorgen in de Buurtkerk in Noordwijk. Het uit maar liefst 42 leden tellende koor zal zowel klassieke als moderne muziek vertolken. Te denken valt aan muziek van componisten als Dan Walker en Ben Parry maar ook J.S. Bach. Het concert begint om 15.00 uur. De deuren van de Buurtkerk aan de Hoofdsstraat 10 in Noordwijk gaan om 14.45 uur open.  Het optreden is gratis toegankelijk.

De eerste officiele activiteit van het promotieteam voor de verhuur van zalen van de kerk is een feit: Tijdens de open dag van Ivonne Clemens uitvaartverzorging en uitvaartwinkel in de Vinkenhof draait er een presentatie van de zalenverhuur en ligt de nieuwe flyer van de zalenverhuur klaar om mee te nemen.

Proef

In de week van 20 januari wordt de enveloppe van de actie kerkbalans 2018 weer bezorgd.

In de enveloppe is meer informatie te vinden over de activiteiten die de kerk mede door uw bijdrage kan organiseren.

Via het logo is meer informatie te vinden op deze site.