ENGELS MEISJESKOOR CANTAMUS KOMT NAAR NOORDWIJK

Op zondag 6 mei zal het meisjes koor “Cantamus” (12-15 jarigen) van de St Paul’s Girls’ School uit Londen, een optreden verzorgen in de Buurtkerk in Noordwijk. Het uit maar liefst 42 leden tellende koor zal zowel klassieke als moderne muziek vertolken. Te denken valt aan muziek van componisten als Dan Walker en Ben Parry maar ook J.S. Bach. Het concert begint om 15.00 uur. De deuren van de Buurtkerk aan de Hoofdsstraat 10 in Noordwijk gaan om 14.45 uur open.  Het optreden is gratis toegankelijk.

De eerste officiele activiteit van het promotieteam voor de verhuur van zalen van de kerk is een feit: Tijdens de open dag van Ivonne Clemens uitvaartverzorging en uitvaartwinkel in de Vinkenhof draait er een presentatie van de zalenverhuur en ligt de nieuwe flyer van de zalenverhuur klaar om mee te nemen.

Proef

In de week van 20 januari wordt de enveloppe van de actie kerkbalans 2018 weer bezorgd.

In de enveloppe is meer informatie te vinden over de activiteiten die de kerk mede door uw bijdrage kan organiseren.

Via het logo is meer informatie te vinden op deze site.

Sinds enige tijd is de Protestantse wijkgemeente Noordwijk ook aktief op Facebook. Via een eigen facebook-pagina kunt u berichten van de kerk volgen.

U vindt de pagina via de volgende link: https://www.facebook.com/ProtestantseKerkNoordwijk/

Wij stellen het zeer op prijs als u deze pagina zowel gaat 'liken' als gaat 'volgen'. Indien u geinteressseerd bent graag beide opties aanklikken!

Vervolgens krijgt u alle nieuwe berichten in uw eigen tijdlijn te zien!

Via de link rechts op de website onder de kolom met Laatste nieuws kunt u altijd de Facebook-pagina van de kerk raadplegen!