Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

   

Tijdens het toernooi was de Facebookpagina van de kerk live en het filmpje daarvan is te zien op de facebookpagina

Klik hier voor een directe link naar het filmpje!

Aanstaande zondag, 4 februari, is het ZWO-zondag ( Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking). In de Oude Jeroenskerk gaat ds. de Loor uit Noordwijkerhout voor.

In de Buurtkerk is ds. Petra v.d. Burg voorganger en wordt muzikaal medewerking verleend door de Noordwijkse jongerenband Delight  https://www.facebook.com/delightnoordwijk/

 

 / https://www.delightnoordwijk.nl/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 17 februari organiseert de GJV weer een volleybaltoernooi, op de vertrouwde locatie in de sporthal van ’s Heerenloo. Het goede doel van dit jaar is De Stichting van het Kind, deze stichting helpt kinderen die mishandeld, verwaarloosd of verlaten zijn, of die door gedragsproblematiek niet meer thuis kunnen wonen. De inloop is vanaf 17:00, de eerste wedstrijd begint om 17:30. Inschrijfgeld voor teams is 12 euro. Afgelopen jaar is er 1600 euro opgehaald en dit jaar willen we hier natuurlijk overheen. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar sponsoren voor zowel de catering als de loterij. Hiervoor kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verdere informatie en inschrijven op https://gjvnoordwijk.nl/volleybal of neem contact op met Lisanne Barnhoorn 06-18172865

Op de woensdagavonden in de veertigdagentijd is er voorafgaand aan een vesper (aanvang 19.00 uur) een sobere maaltijd in de Vinkenhof van 18.00-19.00 uur.

Te beginnen op 14 februari. Als u mee wilt eten op 14 februari, kunt u zich vóór 10 februari aanmelden bij ds. Simon Dingemanse (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 3645206).

 

Ook voor de volgende woensdagen kunt u zich aanmelden, steeds vóór het voorafgaande weekend. Voor de vespers is geen aanmelding nodig. Ook alle deelnemers aan de maandelijkse diaconale maaltijd in het Windkrachthuis zijn van harte welkom bij de sobere maaltijd in. De maaltijden van 14 februari en 14 maart in het Windkrachthuis gaan niet door.

 

 

 

 

Gandhi is een Indiaas-Britse dramafilm uit 1982 van
Richard Attenborough met in de hoofdrollen Ben Kingsley
en Candice Bergen. Het scenario van de film is gebaseerd
op het leven van Mahatma Gandhi, die leiding gaf aan de
geweldloze opstand tegen de Britse koloniale overheersing
van India in de eerste helft van de twintigste eeuw. De film
werd onderscheiden met acht Oscars.

Aanvang 19:30 uur! (let op! dit is eerder dan in Kerkwijzer staat)

Napraten: 27 februari 2018