In de Protestantse gemeente Noordwijk zijn enkele werkgroepen actief:

Werkgroep Communicatie

Deze werkgroep heeft als doel communicatie binnen en buiten onze kerkelijke gemeente te bevorderen.

In de werkgroep zitten: Rik Dobbinga (web-master) en Jacob van der Meulen (web-site), Herman Gerritsen (Wijk Ichthus), Nanda Janssen & Anneke van der Niet (Wijkgemeente Noordwijk), Marjanne Sipma (redactie Kerkwijzer) en Corrie van Hoek (voorzitter). In de afgelopen periode is geïnventariseerd welke communicatiemiddelen aanwezig zijn.

Een overzicht is weergegeven in het Communicatieprotocol waarin de doelstelling, procedure, contactpersonen en relevante emailadressen zijn weergegeven.

Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier om het communicatieprotocol te downloaden