Het is mogelijk om verschillende zalen / gebouwen te huren. Op deze plek kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken en zien met wie u contact op moet nemen.

De Vinkenhof

Zalencentrum De Vinkenhof is gevestigd aan de Achterzeeweg 1 in Noordwijk-Binnen. Het zalencentrum gekoppeld aan het voormalige ruim 90 jaar oude Vinkenlaankerkje omvat een zestal zalen variërend van 30 tot 125m2 (10 tot 150 personen). Deze zijn geschikt voor vergaderingen, lezingen, workshops, uitvoeringen en concerten maar ook voor het vieren van een verjaardagsfeest, jubileum of reünie. De voormalige kerkzaal van het kerkje wordt regelmatig gebruikt voor uitvaart-diensten en condoleances. Zalencentrum De Vinkenhof hanteert aantrekkelijke verhuur en consumptieprijzen en biedt tal van mogelijkheden m.b.t. de invulling van uw evenement. De Vinkenhof heeft 14 parkeerplaatsen op eigen terrein en is gemakkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Wenst u meer informatie neem dan contact op met beheerder Henk Westra. Hij is te bereiken op: 06 - 23987708 of via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Oude Jeroenskerk

De eeuwenoude Oude Jeroenskerk is een ware blikvanger in het historisch centrum van Noordwijk-Binnen. Het kerkgebouw gevestigd aan de Voorstraat 44 en aan het onlangs heringericht schitterend kerkplein werd in de jaren 70 van de vorige eeuw volledig gerestaureerd en fungeert tegenwoordig niet alleen als kerkgebouw maar ook als locatie voor lezingen, concerten, muziekuitvoeringen, exposities en beurzen. De kerk fungeert daarnaast ook nog steeds als trouw of rouwlocatie. Wenst u meer informatie over de verhuurmogelijkheden van dit prachtige kerkgebouw, neem dan contact op met Henk Westra. Hij is te bereiken op: 06 - 23987708 of via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..