Tussen 8 en 13 jaar en zin om te ZINGEN?

Kom bij het Noordwijks Kinderkoor!

Het Noordwijks Kinderkoor is een gezamenlijk initiatief van de Noordwijkse Protestantse en Katholieke kerken. Per jaar zingen we ca. 4 keer in de verschillende Noordwijkse kerken.

IEDEREEN tussen de 8 en 13 jaar is welkom!

Voorjaarsproject Noordwijks Kinderkoor

Dit voorjaar zal het Noordwijks Kinderkoor meewerken aan twee kerkdiensten, op zondag 12 april in de Oude Jeroenskerk en op zondag 19 april in de Sint Jeroenskerk. Voor het projectkoor nodigen we alle kinderen van 8 t/m 13 jaar uit die van zingen houden. Vanaf vrijdag 6 maart t/m 17 april wordt er wekelijks gerepeteerd van 18.30-19.30 uur in de Vinkenhof, Achterzeeweg 1. We hopen op veel aanmeldingen! Aanmelden graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..