Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

Een beeld vanaf het orgel van de Bach-cantate op zondag 18 maart 2018

In de veertigdagentijd is er elke woensdag  een sobere maaltijd in de Vinkenhof met aansluitend een vesper. Voor de maaltijd van a.s. woensdag kunt u zich uiterlijk de zondag voorafgaande aanmelden via de aanmeldformulieren in de kerkdienst of bij ds. Simon Dingemanse via E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

puber
ouders

 

 

 

Op donderdag 15 maart 2018 komt Aletta Smits naar De Vinkenhof in Noordwijk om ons wijzer te maken over het puberbrein! Zij geeft met veel succes door het hele land lezingen over dit thema. 

Waarom maken ze hun huiswerk niet? Waarom veranderen ze na drie weken al van opleiding? Waarom moeten hun eigen dingen nú en jou dingen stra-haks? Ze komen hun bed niet uit en zijn nooit op tijd. Ze zijn verkleefd aan hun mobiel. In een humoristische presentatie geeft Aletta Smits verklaringen voor hoe het puberbrein (10-20 jaar) het pubergedrag stuurt en hoe wij, ‘normale mensen’, daarmee om kunnen gaan. Deze avond wordt aangeboden aan alle opvoeders en andere belangstellenden. Hebt u (klein)kinderen van 10 jaar en ouder of wilt u zich voorbereiden op deze leeftijdsgroep? Dan mag u deze avond niet missen. U wordt er echt wijzer van en er valt bovendien nog wat te lachen ook.

In verband met de gastvrijheid wordt aanmelding op prijs gesteld, zie mailadres hieronder.

 

Datum: donderdag 15 maart 2018 

Tijd: 20.00-22.00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur

Plaats: De Vinkenhof, Achterzeeweg 1, Noordwijk

Toegang gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Aanmelding is handig voor de organisatie: 

Simon Dingemanse, tel. 071 3645206

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

   

Tijdens het toernooi was de Facebookpagina van de kerk live en het filmpje daarvan is te zien op de facebookpagina

Klik hier voor een directe link naar het filmpje!

Op 17 februari organiseert de GJV weer een volleybaltoernooi, op de vertrouwde locatie in de sporthal van ’s Heerenloo. Het goede doel van dit jaar is De Stichting van het Kind, deze stichting helpt kinderen die mishandeld, verwaarloosd of verlaten zijn, of die door gedragsproblematiek niet meer thuis kunnen wonen. De inloop is vanaf 17:00, de eerste wedstrijd begint om 17:30. Inschrijfgeld voor teams is 12 euro. Afgelopen jaar is er 1600 euro opgehaald en dit jaar willen we hier natuurlijk overheen. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar sponsoren voor zowel de catering als de loterij. Hiervoor kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verdere informatie en inschrijven op https://gjvnoordwijk.nl/volleybal of neem contact op met Lisanne Barnhoorn 06-18172865