De eerste officiele activiteit van het promotieteam voor de verhuur van zalen van de kerk is een feit: Tijdens de open dag van Ivonne Clemens uitvaartverzorging en uitvaartwinkel in de Vinkenhof draait er een presentatie van de zalenverhuur en ligt de nieuwe flyer van de zalenverhuur klaar om mee te nemen.

Proef

In de week van 20 januari wordt de enveloppe van de actie kerkbalans 2018 weer bezorgd.

In de enveloppe is meer informatie te vinden over de activiteiten die de kerk mede door uw bijdrage kan organiseren.

Via het logo is meer informatie te vinden op deze site.

Sinds enige tijd is de Protestantse wijkgemeente Noordwijk ook aktief op Facebook. Via een eigen facebook-pagina kunt u berichten van de kerk volgen.

U vindt de pagina via de volgende link: https://www.facebook.com/ProtestantseKerkNoordwijk/

Wij stellen het zeer op prijs als u deze pagina zowel gaat 'liken' als gaat 'volgen'. Indien u geinteressseerd bent graag beide opties aanklikken!

Vervolgens krijgt u alle nieuwe berichten in uw eigen tijdlijn te zien!

Via de link rechts op de website onder de kolom met Laatste nieuws kunt u altijd de Facebook-pagina van de kerk raadplegen!

Het jaarprogramma 2017 - 2018 staat op de site. Als u op de foto klikt, krijgt u een grotere versie te zien.

Voorkant          en            Achterkant

Jaarprogramma 2017/2018

voor de wijkgemeente Noordwijk

‘Kom tevoorschijn’ is het jaarthema voor onze gemeente. Het komend jaar belooft een bijzonder jaar te worden. Er staat een nieuw team van predikanten, kerkelijk werker en jeugdwerker. We  zin in om met elkaar aan de slag te gaan en vooral ook om u en jou beter te leren kennen. De ervaring leert dat in een kerkelijke gemeenschap één en één meer is dan twee en dat we zomaar iets op het spoor kunnen komen dat ons verrast en verrijkt. Wie weet overkomt dat ons dit jaar. We hopen dat u tevoorschijn komt en dat we elkaar treffen in en rond de vieringen, kringen en ontmoetingen in onze wijkgemeente.