Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

Let op! Deze filmavond stond eerder gepland op 8 januari 2020. Deze avond gaat echter wegens een condoleancebijeenkomst niet door en wordt verplaatst naar woensdagavond 15 januari 2020!

Op deze avond zal de film If Beale street could talk van Barry Jenkins (2018) vertoond worden. Deze film, die al de nodige prijzen gewonnen heeft en drie Oscarnominaties kreeg, speelt zich af in de jaren 1970. Tish Rivers is een zwangere vrouw uit Harlem die er alles aan doet om haar onterecht veroordeelde verloofde, Alonzo 'Fonny' Hunt, opnieuw vrij te krijgen. Racisme speelt een rol, maar waar het vooral om draait is de kracht van de liefde en hoe dat mensen overeind houdt. Barry Jenkins regisseerde eerder de mooie en succesvolle film Moonlight (Oscarwinnaar).

Deze film op 15 januari begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie en thee. De entree is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Het is handig om je aan te melden bij Gert Gooris, t. 0713612740 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.