Woensdag 11 mei, kunt u meedoen aan een liedavond waarin oude en nieuwe liederen uit het nieuwe liedboek de revue passeren. Het Liedboek Zingen en bidden in huis en kerk herbergt een schat aan materiaal. Er zullen liederen aan de orde komen van verschillende dichters en componisten.

Er wordt door ds. Simon Dingemanse het een en ander over hen verteld en over de liedteksten en Jaco van Leeuwen zal de melodieën die zij hebben geschreven en gecomponeerd toelichten. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan de verschillende rubrieken waaruit het liedboek is opgebouwd. Ook zullen we tussendoor een aantal gedichten en/of gebeden lezen die in dit liedboek staan opgenomen. Natuurlijk zal er veel gezongen worden onder leiding van Jaco van Leeuwen. Dus als u graag zingt, dan is dit een uitgelezen kans!

Het is in de Oude Jeroenskerk met haar prachtige akoestiek en de inloop met koffie en thee is vanaf 19.30 uur. Rond 20.00 uur starten we zodat ook deelnemers aan de maaltijd van Wake Up nog kunnen invoegen.

U kunt zo binnen lopen!