Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

Op woensdagavond 15 februari a.s. is in de Vinkenhof het filmhuis weer geopend. Dit keer met de film ‘The Father’ (2020) van Florian Zeller

Anthony, een vader van twee dochters, is al op leeftijd en hij merkt rare verschijnselen op. Zijn huis lijkt anders, zijn dochter ook. Er is toenemende geestelijke verwarring die hem steeds voor puzzels stelt. Als filmkijker wordt je helemaal meegenomen in deze verwarring en ervaar je die verwarring zelf ook. De vader wordt fenomenaal gespeeld door de 83-jarige Anthony Hopkins die voor deze echte karakterrol een Oscar kreeg. Zij die deze film zien (en voor de tweede keer zien is ook nog steeds zeer de moeite waard), zullen mensen met dementie beter begrijpen. 

Deze film ontving o.a. Oscars voor de beste film, het beste scenario, de beste acteur en de beste vrouwelijke bijrol.

Belangstellenden kunnen vanaf 19.30 uur binnenlopen voor koffie en thee en om 20.00 uur wordt de film gestart. Na de film is er gelegenheid tot napraten. Er wordt geen entree geheven, maar een vrijwillige bijdrage naar draagkracht wordt op prijs gesteld.  

Aanmelding is handig en dat kan bij Gert Gooris, t. 0713612740  mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.