Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

25 maart is het weer tijd voor het jaarlijkse volleybaltoernooi van GJV Noordwijk. Het toernooi vindt vanaf 18:00 plaats in de sporthal bij VV Noordwijk, Duinwetering 105. De eerste wedstrijd begint om 19:00. Het goede doel van dit jaar is de Voedselbank Noordwijk, zij zetten zich in voor het toenemende aantal huishoudens die hulp nodig hebben bij het vervullen van de dagelijkse boodschappen. Vorig jaar is een bedrag opgehaald van 1565,25 voor de opvang van oekraïense vluchtelingen in Noordwijk, Wij hopen dit jaar met uw hulp weer een mooi bedrag op te halen!

Doe mee!

Inschrijven kan tot 24 maart met een team van minimaal 6 personen via gjvnoordwijk.nl/volleybal. De kosten bedragen 12 euro per team.

Wij zijn natuurlijk ook op zoek naar mensen die andere dingen voor het toernooi willen betekenen, wij zoeken mensen die prijzen voor de loterij hebben, mensen die scheidsrechter willen zijn, of ergens anders bij willen helpen. Valt u in deze categorie? stuur dan vooral een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten?

Verdere informatie is te vinden op: gjvnoordwijk.nl/volleybal