Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

Op woensdag 6 november a.s. is de eerste filmhuisavond van dit seizoen in zalencentrum De Vinkenhof aan de Achterzeeweg. Op het programma staat de film Ensemble, c’est tout.

Deze film van Claude Berri (2007, 93 minuten) is de winnaar van een César Award. Camille, die ’s nachts werkt als schoonmaakster, woont op een koud en tochtig kamertje boven het luxe appartement van Philibert en zijn humeurige huisgenoot Franck. Ieder heeft zo zijn problemen en problematische levensgeschiedenis, maar zij blijken met vallen en opstaan goede buren voor elkaar te kunnen zijn. De liefde wint van de vervreemding. Het is een film met humor en aandacht voor sociaal samenleven. Een actuele thematiek in deze tijd waar onderzoeken uitwijzen dat er veel eenzaamheid is in onze samenleving.

Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie en thee en om 20.00 uur start de film. Na de film is er gelegenheid tot napraten bij een glaasje wijn of sap. De entree is vrij, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Aanmelding vooraf is altijd handig. Dat kan bij Gert Gooris, t. 0713612740  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.