Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

Op maandag 13 februari zal in het filmhuis van De Vinkenhof, Achterzeeweg 1 Noordwijk, een prachtige documentaire vertoond worden die verschillende prijzen heeft gewonnen en al in verschillende filmhuizen in Nederland te zien was. ‘Where are you, Adam’ van de Oekraïense filmmaker Oleksandr Plyska.

Deze documentaire geeft een inkijkje in het leven van monniken op het Griekse schiereiland Athos met schitterende natuur. De tijd wordt daar niet door de klok beheerst en de mensen gaan helemaal op in hun werk en gebed en doorstaan beproevingen en diverse moeilijkheden en pijn. De beelden in de film raken je in je ziel door de inzet van deze monniken.

Je kunt de trailer bekijken op Youtube via
https://www.youtube.com/watch?v=UAeiv2C0hNE

De Oekraïense filmmaker zal zelf aanwezig zijn om een toelichting te geven op de film.

De entree voor deze film is 10,00 contant en de opbrengst komt geheel ten goede aan Oekraïne. Dus steun Oekraïne en kom kijken naar deze mooie documentaire!

Belangstellenden kunnen vanaf 19.30 uur binnenlopen voor koffie en thee en om 20.00 uur wordt de film gestart. Na de film is er gelegenheid tot napraten bij een glaasje wijn of sap.

Aanmelding is handig en dat kan bij Gert Gooris, t. 0713612740 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.