Kerstmarkt 10 december.

Op 10 december is er een Vintage Kerstmarkt in de Buurtkerk in Noordwijk. De opbrengst gaat naar de projecten van de prot kerk. Pici huis in Roemenië en Wake Up in Namibië.

Voor deze markt hebben we 2 inzamel momenten gepland. Indien gewenst kunnen er op 7 december tussen 19.00 en 21.00 ook spullen bij u opgehaald worden.

Neemt u dan contact op met Frans via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (0610540958)

De inzamel momenten zijn op:  Woensdag 30 november en 7 december. Tijd:19:00-21: 00 uur Plaats:Vinkenhof, Achterzeeweg 1,Noordwijk

Mochten er na de markt spullen over zijn dan worden deze of ter beschikking gesteld  de Oekraïense vluchtelingen of naar de kringloopwinkel gebracht.

We hopen op veel inbreng van mooie spullen.

De voorbereidingsgroep  Kerstmarkt