Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

Vrijdag 9 december vanaf 20 uur in de Vinkenhof, Achterzeeweg 1: Beer & Carols!

“Wie bier drinkt, slaapt goed en lang.

Wie goed en lang slaapt, zondigt niet.

Wie niet zondigt, komt in de hemel.

Daarom, broeders en zusters, laat ons bier drinken!”

Maarten Luther

Bij Windkracht3pt0 geloven wij dat het in en om de kerk niet altijd alleen over bloedserieuze onderwerpen moet gaan en dat een avond ook geslaagd is als hij gewoon leuk en gezellig is geweest. Wij vertrouwen erop dat dan de zin van het leven vanzelf op tafel komt. En een betere tijd dan de tijd van Advent lijkt ons voor zo’n avond niet te bedenken, tenslotte kijken wij dan vol vreugde en verwachting uit naar de geboorte van het Christuskind!

Daarom combineren wij op vrijdagavond 9 december vanaf 20 uur twee erg leuke en gezellige bezigheden. Samen heerlijk ambachtelijk Duits speciaalbier (of iets anders, niet-alcoholischs) drinken en met professionele begeleiding advents- en kerstliederen zingen!

Kom langs in de Vinkenhof als jou dat net zo leuk als ons lijkt en neem ook je partner en buurman mee - van harte welkom! Entree is gratis, wel vragen wij een vrijwillige extree bij de uitgang, naar mate wat u de avond (en het bier) waard was.

Een opgave is niet nodig, maar mocht u vragen over deze avond hebben, dan kunt u terecht bij ds. Axel Wicke, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-16395486.