Ook dit jaar vinden er in de Oude Jeroenskerk gedurende de kerstperiode weer verschillende kerstconcerten plaats. Koren, solisten en orkesten krijgen in het sfeervolle kerkgebouw allemaal de kans om december tot een feestmaand te maken. De prachtige eeuwenoude kerk met z’n geweldige akoestiek wordt wederom een sfeervol onderkomen voor een veelvoud aan artiesten. Klik hieronder op "Lees meer" voor een overzicht van wat u allemaal kunt verwachten.

Sinds juni 2018 staat er in de hal aan de Huis ter Duinstraat-kant van de Buurtkerk een scheepsmodel dat gemaakt en geschonken is door dhr. W. Dieleman. In veel Protestantse Kerken langs de Nederlandse kust is een scheepsmodel te vinden. In de Buurtkerk ontbrak deze nog maar met deze gewaardeerde schenking is er nu in deze kerk een scheepsmodel te vinden.

De kast waarin het scheepje staat is gemaakt door het technisch team van de Buurtkerk.

Bij de Vinkenhof is een AED opgehangen. Daarbij is er voor gekozen om deze te plaatsen in een zogenaamde ‘buitenkast’ zodat ook de buurt er bij calamiteiten gebruik van kan maken. De kast waarin de AED hangt is voor buitenstaanders alleen toegankelijk na ontvangst van een code die via de hulpdiensten wordt uitgegeven.

De eerste officiele activiteit van het promotieteam voor de verhuur van zalen van de kerk is een feit: Tijdens de open dag van Ivonne Clemens uitvaartverzorging en uitvaartwinkel in de Vinkenhof draait er een presentatie van de zalenverhuur en ligt de nieuwe flyer van de zalenverhuur klaar om mee te nemen.

Proef

In de week van 20 januari wordt de enveloppe van de actie kerkbalans 2018 weer bezorgd.

In de enveloppe is meer informatie te vinden over de activiteiten die de kerk mede door uw bijdrage kan organiseren.

Via het logo is meer informatie te vinden op deze site.