Afdrukken

Ben jij iemand die zich uit het veld laat slaan als het in je gezin of op de werkvloer niet gaat zoals je hoopt of had gedacht? Of kom je snel weer op de been en ga je fluitend verder? Ieder mens krijgt te maken met uitdagingen, tegenslagen of ingrijpende veranderingen die een stevig beroep kunnen doen op je veerkracht. Hoe kun je voorkomen dat op zeker moment de rek eruit gaat? Een van de sleutels is goed omgaan met je zelf. Dat lijkt eenvoudig, maar het is een kunst.

Frank Jonker, personal coach en mentor bij MGI coaching zal ons deze avond uitleg geven over een aantal basisprincipes in de mindfullness (beoefenen van aandacht) en hoe mensen in zijn coachingspraktijk hiermee weer op de been zijn gekomen. Aan de hand van een aantal individuele oefeningen en interactieve werkvormen zullen we zelf ontdekken hoe we onze innerlijke spankracht kunnen vergroten door goed om te gaan met onszelf. Deelnemers ervaren dat kleine veranderingen een wereld van verschil kunnen maken.

Datum en tijd: Op 18 januari 2018, 20.00 uur in De Vinkenhof

Aanmelding: Ds. Petra van der Burg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t. 0618409727