Normaal gesproken zou er bij een kerkdienst in/rondom de Oude Jeroenskerk geen beelduitzending van KerkTV zijn. Voor deze speciale gelegenheid is er een uitzondering en wordt de startdienst geheel uitgezonden via KerkTV en is te bekijken o.a. via www.kerkomroep.nl. Om ook de mensen in en rondom Woon-Zorgcentrum Groot Hoogwaak de start van het seizoen mee te laten beleven is er 9 september een extra bijeenkomst in de Recreanette waar de startdienst live kan worden bekeken op het grote scherm. Ook hier is er net als in de Oude Jeroenskerk om 9:45 uur al koffie! Op deze manier is iedereen met elkaar verbonden rondom de start van het nieuwe seizoen. Naast deze extra bijeenkomst gaat ook de reguliere bijeenkomst op 2 september gewoon door!