Vrijdagavond 1 februari vond het landelijke spel Sirkelslag YOUNG plaats. Dit is een spel dat georganiseerd wordt door JOP, de Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk. Verspreidt over het hele land deden 650 jeugdteams van allerlei kerken mee. Aan de hand van het bijbelverhaal van Jozef verkenden de tieners het thema: ‚Opnieuw beginnen’. Ze moesten verschillende opdrachten doen, waarmee ze punten konden verkrijgen. Zo moesten zij bijvoorbeeld van een witte stofjas een prachtige, kleurrijke mantel maken. En ze moesten door moeilijke vragen te beantwoorden proberen om uit de put te klimmen. Zo waren er nog meer opdrachten. Met enorme inzet hebben onze tieners gestreden. Alle opdrachten volbrachten ze met verve. Maar goed… dat doen ze al jaren! En toen kwam het moment van de bekendmaking van de winnaar.  De Noordwijkse jongeren hebben gewonnen! Van al die teams kwamen zij als eerste uit de strijd! Direct was er groot feest. Zelfs de band ’t is Keun’, die boven in het Windkrachthuis aan het oefenen was, kwamen beneden de feestvreugde verhogen.