Het zal velen van u niet ontgaan zijn dat er veelvuldig storingen zijn voorgekomen bij de uitzendingen van de kerkdiensten via Kerkomroep. Zeker in deze tijd dat velen de kerkdiensten online volgen is dat zeer frustrerend en ongewenst. De frustratie werd op den duur zo groot dat is besloten om over te stappen naar een andere aanbieder.

Vanaf heden zijn de kerkdiensten te volgen via het platform www.kerkdienstgemist.nl

Daarnaast blijven de diensten ook te zien via Youtube (zie link in rechter kolom). Deze uitzendingen via Youtube zullen ook verbeteren aangezien die tot op heden ook via Kerkomroep verliepen.

De uitzendingen via Kerkomroep blijven voorlopig nog even doorlopen naast de nieuwe manier van kijken via Kerkdienstgemist maar zullen per 1 december a.s. definitief stoppen.

Als u via het internet kijkt is de overstap redelijk eenvoudig door naar een andere website te gaan. Wie kijkt via een kastje van de kerk zal komende weken benaderd worden om dit aan te passen naar het nieuwe platform.

Ook voor de bewoners van Woon-Zorgcentrum Groot Hoogwaak betekent dit dat de diensten wekelijks redelijkerwijs zonder problemen te zien zullen zijn via het televisiesysteem. Waar voorheen de diensten via de kabelkrant werden uitgezonden zijn deze vanaf heden te zien op zender 992 die speciaal voor de kerk gereserveerd is. Tijdelijk blijft de dienst ook te zien via het kabelkanaal maar dat zal binnenkort vervallen. U kunt de kerkdienst dus bekijken via zende 992.

Als u gebruik maakt van Youtube willen wij u dringend vragen om, als u dat nog niet gedaan heeft, zich te abonneren op ons Youtubekanaal. U vindt dat kanaal door te zoeken naar Protestantse Kerk Noordwijk. Bij voldoende abonnees krijgt het kanaal een eigen naam waardoor het veel makkelijker op te zoeken is.

Voor vragen of informatie: Peter Barnhoorn, 06-40339250