"Sint Maarten en de 7 barmhartigheden"

Met o.a. dat thema zijn de catechisanten actief deze maand. We hebben het verhaal van Sint Maarten gehoord en wat barmhartigheid is.

Daarmee gaan we verder in de jeugddienst. We focussen ons vooral op gastvrijheid, vernemen hoe de Diaconie daarin en op andere manieren in en om onze kerken de mensen helpt.

Delight zingt, ds Simon Dingemanse en pastor Joost de Bruijn gaan voor en een aantal kinderen, jongeren en volwassenen verleent zijn en haar medewerking. Kortom het wordt een kleurrijke en 'warmhartige' viering voor jong en eigenlijk voor alle leeftijden. Van harte welkom in deze interactieve jeugddienst.

BELANGRIJK: Geef je op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen of SMS-en met: Anneke van der Niet (tel. 06-30706621): uiterlijk vrijdag 27 november.

of kijk thuis via www.kerkdienstgemist.nl uitzendpunt Buurtkerk of via Youtube, zoeken naar Protestantse Kerk Noordwijk. Zie ook de link in de kolom rechts naar Youtube

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'RIP bury the dead visit the The Corporal Works of Mercy Name give-Faod to the hung imprisoned comfort sick give drinkto the thirsty shelter nghameles Clothe T he naked'