Het college van kerkrentmeesters draagt zorg voor de financiën, het personeel en de gebouwen van de kerk. Het betreft o.m. de salarissen, het onderhoud en eventueel verhuur van de gebouwen en het organiseren van de jaarlijkse actie-kerkbalans. Tevens zorgt het college van kerkrentmeesters voor de jaarlijkse begroting en jaarrekening.
De financiën van de diaconie vallen niet onder het college van kerkrentmeesters.

Actie Kerkbalans 2021

Voor een brief over het thema van de actie kerkbalans 2021 klikt u hier.

Voor meer informatie over de actie kerkbalans en een richtlijn voor uw bijdrage klikt u hier.

Voor het downloaden van het formulier voor een periodieke gift klikt u hier.

Financiële verantwoording

De financiële stukken van boekjaar 2020 kunt u downloaden door op de onderstaande links te klikken:

jaarrekening Diaconie 2019
jaarrekening 2020 PGN
tabel jaarrekeningen
samenvatting jaarrekening

De financiële meerjarenbegroting kunt u downloaden door op onderstaande link te klikken:

financiële meerjarenbegroting 2016 - 2021

Achterzeeweg 1,
2201 EM Noordwijk
tel. (071) 3616402

Rekeningen: IBAN: NL85RABO 0373 726139 ten name van CvK (College van kerkrentmeesters) Protestantse Gemeente te Noordwijk