Het college van kerkrentmeesters draagt zorg voor de financiën van de kerk Ook zorgt zijn voor het goede beheer van de gebouwen. Het gaat dan dus bijvoorbeeld over salarissen en vergoedingen, om beheer van en investeringen in gebouwen of om het organiseren van de jaarlijkse kerkbalans-actie. En in het verlengde daarvan draagt het college zorg voor de jaarlijkse begroting en de jaarrekening.

Actie Kerkbalans 2017

Voor een brief over het thema van de actie kerkbalans 2017 klikt u hier.

Voor meer informatie over de actie kerkbalans en een richtlijn voor uw bijdrage klikt u hier.

Voor het downloaden van het formulier voor een periodieke gift klikt u hier.

Financiële verantwoording

De financiële stukken van boekjaar 2016 kunt u downloaden door op de onderstaande links te klikken:

jaarrekening Diaconie 2016
jaarrekening 2016 PGN

De financiële meerjarenbegroting kunt u downloaden door op onderstaande link te klikken:

financiële meerjarenbegroting 2016 - 2021

Achterzeeweg 1,
2201 EM Noordwijk
tel. (071) 3616402

Rekeningen: IBAN: NL98FVLB0699642957 ten name van CvK (College van kerkrentmeesters) Protestantse Gemeente te Noordwijk

Collectebonnen: IBAN: NL63INGB0004873524 (CvK Protestantse Gemeente)